Tel :+381 (0) 11 21 20 350
Fax:+381 (0) 11 21 20 351
Mob:+381 (0) 63 248 334  

Idite na glavni sadržaj ove strane
Proizvodi

 
 
Kontrola pristupa
i prolaza bez kablova

Svetski dizajn, maksimalna elektronska sigurnost koja omogućava rad elektronske mreže brava.

Detaljnije
Cilindri i katanci
WINKHAUS je lider u proizvodnji visoko sigurnosnih cilindara i katanaca sa tradicijom dugom preko 155 godina a odlikuju ih dugotrajnost i besprekorna funkcionalnost. Visoka tehnološka rešenja odgovoriće na svaki Vaš zahtev na objektima kao što su: stanovi, zgrade, banke, državne ustanove, hoteli, menjačnice, zlatare...

Detaljnije
Master sistemi
Predstavljaju mehaničku organizaciju pristupa i prolaza u okviru objekta.

Detaljnije
Brave
Obezbeđujemo rešenja zaključavanja svih vrsta vrata poput metalnih, drvenih, aluminijumskih, PVC...

Detaljnije
Kvake
FSB kvake Vam obezbeđuju savršeno dizajniran i bogat asortiman kvaka modernog i tradicionalnog izgleda.Izrađene od visokokvalitetnog materijala: bronza, čelik, mesing i aluminijum. Dostupne su u više završnih obrada.

Detaljnije
Ključevi
Ključni element Vaše sigurnosti.

Detaljnije

Korisnici su bezbedni sa našim proizvodima

Winkhaus elektronski sistemi zatvaranja

U budućnosti će se otvaranje i zatvaranje vrata izmeniti iz osnove. Klasični cilindri i brave se već danas, u sve većoj meri kombinuju sa elektronskim delovima. Ovakvi mehaničko-elektronski sistemi omogućavaju elektronsko zatvaranje elektronskim kontrolama i nadgledanje u jednom mediju. BlueChip posebno odgovara sistemima za zaključavanje u dinamičnim organizacijama ili u objektima u kojima se često menjaju korisnici. Sve do danas je gubitak jednog ključa mogao da dovede do nesagledivih posledica, od skupih zamena nekoliko cilindara ili čak celih sistema, do mogućeg pristupa nedozvoljenih lica poverljivim podacima.

BlueChip Vam omogućava da gubitak ključeva ne predstavlja razlog za brigu - nestali ključevi se blokiraju jednostavnim klikom miša. Svejedno da li radi jasnoće u planiranju, davanje individualnih prava pristupa za veliki broj korisnika ili visokog nivoa zaštite od manipulaije, sistem zaključivanja može lako da se prilagodi svim organizacijskim izmenama. Zahvaljujući modularnom softveru i slobodno programirajućim cilindrima i ključevima, postojeća ovlašćenja se mogu lako menjati ili se dodavati nova. Ovo smanjuje potrebno vreme i tekuće operativne troškove.

BlueChip takođe omogućava integraciju spoljašnjih sistema npr. alarmnih ili kontrole tehnike za zgrae, što stvara dodatne efikasne mogućnosti za vođenje zgrada. Grejanje, klimatizacija čak i osvetljenje mogu individualno da se regulišu kod pristupanja ili napuštanja zgrade, za svaku prostoriju posebno. Na taj način mogu da se ispune sve veći zahtevi po pitanju sigurnosti u privatnim ili poslovnim objektima a istovremeno je olakšano njegovo izvođenje.