Tel :+381 (0) 11 21 20 350
Fax:+381 (0) 11 21 20 351
Mob:+381 (0) 63 248 334  

Idite na glavni sadržaj ove strane
Proizvodi

Kontrola pristupa
i prolaza bez kablova

 
 
Blue chip sistemi
Blue chip cilindara zamenjuje klasični cilindar bez značajnih radova na vratima. Cilindara se koristi pomoću elektronskog ključa kome nije potrebno održavanje a proces zaključavanja je isti kao i kod klasičnog cilindra. Napajanje cilindra DIN profila se vrši putem standardnih litijumskih baterija, koje, zavisno od tipa cilindra, mogu da izdrže najmanje 10.000 a najviše 200.000 ciklusa otvaranja - zatvaranja. Komunikacija između ključa i cilindra se odvija standardno uvlačenjem ključa u cilindar istom tehnologijom zaključavanja koje poseduju blokatori savremenih automobila. Osim funkcije zaključavanja, BlueChip ključ može da se koristi i kao medij za identifikaciju pri kontroli pristupa i zapisivanju vremena. Samo jednim BlueChip ključem, ovlašćene osobe mogu da otvore parking rampu, da vide svoje radne sate, da otvaraju vrata ili koriste ovlašćenje za korišćenje kopir aparata ili kantine. Svaki BlueChip ključ je jedinstveno kodiran. Na taj način omogućen je lak uvid i izmena ličnih ovlašćenja. Danas ne možemo sa sigurnošću da kažemo kako će tačno da izgleda stanovanje i posao sutrašnjice, ali možemo da Vam garantujemo da dajemo značajan doprinos perfektnoj budućoj tehnici zatvaranja.

Detaljnije
EZK
Winkhaus tehnika za vrata i FSB su dva srednja preduzeća udružena od 2004. godine sa aktivnostima razvoja celokupnog sistemskog rešenja za vrata. Rezultat saradnje je u potpunosti nov koncept rešenja zatvaranja EZK (elektronska kontrola pristupa). EZK sistem elektronske kontrole pristupa spaja osnovne aktivnosti oba preduzeća: oprobana Winkhaus BlueChip tehnologija kombinovana sa mehaničkim rešenjem ručica iz FSBa.

Detaljnije
Čitači
Stavljaju se tamo gde nam je potrebna trenutna informacija pristupa i prolaza. Ukoliko se isti poveže sa Winkhausovom EAV motornom bravom dobija se idealna sigurnosna i trenutna informacija o korisniku.

Detaljnije
Programator
Opis programatora

Detaljnije
Software
Opis softwarea

Detaljnije

Korisnici su bezbedni sa našim proizvodima

Winkhaus elektronski sistemi zatvaranja

U budućnosti će se otvaranje i zatvaranje vrata izmeniti iz osnove. Klasični cilindri i brave se već danas, u sve većoj meri kombinuju sa elektronskim delovima. Ovakvi mehaničko-elektronski sistemi omogućavaju elektronsko zatvaranje elektronskim kontrolama i nadgledanje u jednom mediju. BlueChip posebno odgovara sistemima za zaključavanje u dinamičnim organizacijama ili u objektima u kojima se često menjaju korisnici. Sve do danas je gubitak jednog ključa mogao da dovede do nesagledivih posledica, od skupih zamena nekoliko cilindara ili čak celih sistema, do mogućeg pristupa nedozvoljenih lica poverljivim podacima.

BlueChip Vam omogućava da gubitak ključeva ne predstavlja razlog za brigu - nestali ključevi se blokiraju jednostavnim klikom miša. Svejedno da li radi jasnoće u planiranju, davanje individualnih prava pristupa za veliki broj korisnika ili visokog nivoa zaštite od manipulaije, sistem zaključivanja može lako da se prilagodi svim organizacijskim izmenama. Zahvaljujući modularnom softveru i slobodno programirajućim cilindrima i ključevima, postojeća ovlašćenja se mogu lako menjati ili se dodavati nova. Ovo smanjuje potrebno vreme i tekuće operativne troškove.

BlueChip takođe omogućava integraciju spoljašnjih sistema npr. alarmnih ili kontrole tehnike za zgrae, što stvara dodatne efikasne mogućnosti za vođenje zgrada. Grejanje, klimatizacija čak i osvetljenje mogu individualno da se regulišu kod pristupanja ili napuštanja zgrade, za svaku prostoriju posebno. Na taj način mogu da se ispune sve veći zahtevi po pitanju sigurnosti u privatnim ili poslovnim objektima a istovremeno je olakšano njegovo izvođenje.