Tel :+381 (0) 11 21 20 350
Fax:+381 (0) 11 21 20 351
Mob:+381 (0) 63 248 334  

Idite na glavni sadržaj ove strane
Proizvodi

EZK


 

Kancelarijska varijanta za poslovne zgrade, hotele, ...EZK brava je izuzetno pogodna za kancelarije zbog:
1.izuzetno lake upotrebe -dovoljno je prineti karticu (rozetni brave) od 2 do 5 cm
2. sigurnosti - koristi tehnologiju 128-bitnog čipa
3. dizajn - bilo koji model kvake iz FSB-ovog asortimana i u bilo kom materijalu: aluminijum, mesing, čelik, bronza po upitu.
4. cena - mogućnost izbora - 26 modela kvaka u aluminijumu po istoj ceni
5. moguće je dalje uvođenje novih čip tehnologija u ključ
6. fleksibilni sistemi koji mogu biti umreženi kao i sa StandAlone komponentama
7. jednostavna nadogradnja komponentama za lično upisivanje vremena
8. može da se kombinuje sa čitačem kartica kao i mehaničkim i elektronskim cilindrima Winkhausa
9. jednostavno instaliranje bez kabliranja vrataarrow Detaljnije

Antipanik i protivpožarna vrataDa bi sama vrata zadovoljila antipanik standarde DIN EN 179 i DIN EN 1125, svi prateći elementi (brava, kvake ...) takođe moraju zadovoljiti navedeni standard. Ukoliko su vrata i protivpožarna navedeni elementi moraju imati sertifikat DIN 18273.arrow Detaljnije

Za staklena vrataUkoliko se montira na staklenim vratima mora se uzeti i FSBova brava za staklena vrata kako bi celi sistem bio integrisan.arrow Detaljnije

Korisnici su bezbedni sa našim proizvodima

Winkhaus elektronski sistemi zatvaranja

U budućnosti će se otvaranje i zatvaranje vrata izmeniti iz osnove. Klasični cilindri i brave se već danas, u sve većoj meri kombinuju sa elektronskim delovima. Ovakvi mehaničko-elektronski sistemi omogućavaju elektronsko zatvaranje elektronskim kontrolama i nadgledanje u jednom mediju. BlueChip posebno odgovara sistemima za zaključavanje u dinamičnim organizacijama ili u objektima u kojima se često menjaju korisnici. Sve do danas je gubitak jednog ključa mogao da dovede do nesagledivih posledica, od skupih zamena nekoliko cilindara ili čak celih sistema, do mogućeg pristupa nedozvoljenih lica poverljivim podacima.

BlueChip Vam omogućava da gubitak ključeva ne predstavlja razlog za brigu - nestali ključevi se blokiraju jednostavnim klikom miša. Svejedno da li radi jasnoće u planiranju, davanje individualnih prava pristupa za veliki broj korisnika ili visokog nivoa zaštite od manipulaije, sistem zaključivanja može lako da se prilagodi svim organizacijskim izmenama. Zahvaljujući modularnom softveru i slobodno programirajućim cilindrima i ključevima, postojeća ovlašćenja se mogu lako menjati ili se dodavati nova. Ovo smanjuje potrebno vreme i tekuće operativne troškove.

BlueChip takođe omogućava integraciju spoljašnjih sistema npr. alarmnih ili kontrole tehnike za zgrae, što stvara dodatne efikasne mogućnosti za vođenje zgrada. Grejanje, klimatizacija čak i osvetljenje mogu individualno da se regulišu kod pristupanja ili napuštanja zgrade, za svaku prostoriju posebno. Na taj način mogu da se ispune sve veći zahtevi po pitanju sigurnosti u privatnim ili poslovnim objektima a istovremeno je olakšano njegovo izvođenje.